До премиерата на новия Samsung Galaxy S22 остава по-малко от

...
До премиерата на новия Samsung Galaxy S22 остава по-малко от
Коментари Харесай

Samsung загатна за завръщането на Note серията

До премиерата на новия Samsung Galaxy S22 остава по-малко от месец, а колкото повече наближава датата за премиера, толкоз повече се ускоряват и слуховете за бъдещите смарфони от най-голям клас на марката.
`Samsung

Както преди ви информирахме, дружно със общоприетия Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus, на пазара ще се появи и върховата версия, чието име към момента не е изцяло известно. Според част от слуховете, новият смарт телефон ще продължи наименованието от предходните модели и ще се отличава с названието Ultra, до момента в който съгласно други върховият модел ще получи означението Note.
`Samsung

Именно в отбрана на второто обозначение са последните клюки, които идват непосредствено от уеб страницата на Samsung.Разработчици са разгледали последните промени в уеб страницата на корейците, където са разкрили забавни „ тагове “, наред с думите „ нов телефон “, „ нов Samsung”, Samsung galaxy 2022” и “galaxy s series”, измежду тях се среща и „ galaxy note series”.

Дали това подсказва за завръщане на Note серията или това е следващият рекламен трик, следва да разберем на 9 февруари, когато смарт телефоните би трябвало да бъдат показани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР