До премиерата на Черния Адам остават само няколко седмици и

...
До премиерата на Черния Адам остават само няколко седмици и
Коментари Харесай

Когато подадеш бебето си на Скалата

До премиерата на " Черния Адам " остават единствено няколко седмици и напълно предстоящо Дуейн Джонсън започва международната си обиколка, с цел да промотира кино лентата.
 Дуейн Джонсън, татко му Роки Джонсън и неосъществената фантазия на Скалата
Емоционалното и неосъществено предпочитание на Дуейн Джонсън

Понякога връзката баща-син не е толкоз лесна

Една от неговите цели е освен да разпространява кино лентата и накара повече хора да отидат да го гледат, само че и да се срещне с почитателите си, които постоянно са показвали какъв брой доста го обичат и почитат.

В Мексико, където Джонсън създава и текилата си, култът към него много осезателен. А визитата му в страната около премиерата на " Черния Адам " го сподели много ясно.

В профила си в Instgram Скалата разгласява видео от визитата си в Мексико, на което се вижда по какъв начин почитател на артиста, който е в тълпата, подава на хората през себе си бебето си, с цел да може да стигне то до ръцете на Джонсън.

Нов филмов откъс на " Черния Адам " с Дуейн Джонсън

Хаосът ще бъде отпушен

Мисията е сполучлива, като в описанието под поста Дуейн Джонсън написа, че за него е било чест да подържи дребната Лусиана. Като преди този момент прецизира, че в началото си е мислел, че въпросният му почитател държи кукла, която желае да му подари, а не същинско бебе.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР