До преговори за коалиция ще се стигне, но при условие

...
До преговори за коалиция ще се стигне, но при условие
Коментари Харесай

Балабанов: До преговори за коалиция ще се стигне, но с условие - без Петков и Василев

До договаряния за коалиция ще се стигне, само че при изискване – без Кирил Петков и Асен Василев в изпълнителната власт. Решенията идваха от тях, известията до Народното събрание идваха от тях. Поради тази причина ръководителят на Народното събрание беше свален. Логично е тях да ги няма в изпълнителната власт. Това съобщи в BTV „ Тази заран “ Станислав Балабанов от „ ИТН “.



В „ Продължаваме промяната “ има доста кадърни хора, само че за жалост поради ръководството на Министерския съвет Народното събрание беше трансфорат в гумен щемпел, добави той.

Според него третият мандат в последното Народно заседание е държан от Корнелия Нинова, с цел да се продължи продаването на оръжия за Украйна.

По мотив на концепцията за референдум за „ промяна на политическата система “, Станислав Балабанов разяснява, че тя не е преференциална нито за Бойко Борисов, нито за Корнелия Нинова, нито за Кирил Петков. Нашата концепция е веднъж за постоянно да дадем демократично оръжие на хората, с цел да могат да имат въздействие върху политиците, акцентира той.

Преди пет месеца Александър Николов, министър на енергетиката от Има Такъв Народ, даде опция за опция – България имаше опция посредством избрана система като Германия и Гърция да използва и заплаща, с цел да може цените на газа да са естествени. Тогава Асен Василев сподели „ не “, изясни Балабанов. „ Продължаваме промяната “ в главният провинен за рецесиите в страната, безапелационен е още той.

Според Станислав Балабанов незаконните мигранти се дължат на проблемите в институциите.

В последния парламент седем месеца имаше съдружно държавно управление и министър на вътрешните работи в лицето на Бойко Рашков. Като че ли никакви промени не се направиха. Знаем от предходното статукво какво е положението на границата, къде отидоха парите за огради и в какво положения са. Граничната полиция работи в мизерни условия. Оказа се, че Министерство на вътрешните работи веднъж е оказвало чадър по границата и веднъж е оказвало чадър над наркотрафикант. Какво трябваше да се случи в страната – наркотрафикантът да убие две девойки, мигрантите да убият двама служители на реда, с цел да се стегне институцията, уточни Балабанов.

България би трябвало да влезе в еврозоната, страната ни е подготвена за Шенген, а в случай че има разнообразни благоприятни условия България би трябвало да ограничи зависимостта си от съветски нефт, разяснява още кандидат-депутатът от „ ИТН “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР