ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПП ГЕРБ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА

...
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПП ГЕРБ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ ДО ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров си подаде оставката


ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Политическа партия ГЕРБ

Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

ДО

ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ

НА Политическа партия ГЕРБ

ДО

Политическа партия ГЕРБ – СОФИЯ

ПИСМО

от Антон Динев Тодоров,

депутат от Политическа партия ГЕРБ от 25 МИР-София

Уважаеми господин Борисов,

Уважаеми членове на ИК на Политическа партия ГЕРБ,

Уважаеми сътрудници от ГЕРБ-София,

Благодаря на всички за гласуваното доверие и опцията да бъда определен за депутат от листата на ГЕРБ. В рамките на по-малко от 10 дни съм обект на невиждана офанзива от среди, които в никакъв случай няма да ми простят разкритията, направени за олигархията, задкулисието и техните командири (визирам настоящи политици и някогашни чиновници на тоталитарните служби).

Въпреки убеждението ми, че съм свестен изцяло превратно и думите ми в ефира на Нова телевизия бяха изтълкувани безусловно неправилно, макар поднесените от мен обществено извинения, офанзивата освен не стопира, само че и повлича след себе си престижа на ГЕРБ, на нашия водач и цялото управление. За това декларирам:

Поднасям още един път своите извинения към журналиста Виктор Николаев, към феновете на Нова телевизия и към всички български медии, които волно или несъзнателно съм засегнал с присъединяване си. Заявявам изрично, че поради моя фетиш към свободата и това, за което съм се борил повече от 28 години, че няма да разреша да бъда трансфорат в нарицателно за цезура и закани. Несвободата на медиите и публицистите в България е нещо, което се свързва с режим, против който аз цялостен живот съм се борил. Изконно предписание за мен е, че четвъртата власт е безусловно самостоятелна от останалите. Свободата в медиите за мен е съществена полезност, която разрешава да бъдат защитавани обстоятелствата. Убеден съм, че без независимост няма правдивост, тя е в основата на демократичното общество.

Заради опитите моята имитация да бъде превърната в етикет на партията, от която съм определен, на нейния водач и милионите хора, дали своят вот за нея, апелирам да приемете оставката ми като депутат.

На всички, които ще употребяват този честен акт, бързам да заявя, че решението е само и напълно мое, съобразено само и единствено със личното ми схващане за носене на политическа отговорност. На всички, които ще побързат да спекулират с това мое решение, желая да кажа, че оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развиването на партията и нейните политики.

09.10.2017 година

С почитание:

Антон Тодоров
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР