До преди 15-20 години гадже се хващаше най-лесно в чата

...
До преди 15-20 години гадже се хващаше най-лесно в чата
Коментари Харесай

Яна Ким и Влад Симанел: Да срещнеш любовта в TikTok и да се превърнеш в сезнация

До преди 15-20 години гадже се хващаше най-лесно в чата на мирката. Днес ловното поле е преместено в TikTok. Именно там са се срещнали и влюбили  Яна Ким и Влад Симанел, които са нашумели тиктокъри, които застанаха пред камерата на, с цел да споделят и опишат повече за себе си.

И по този начин, кои са Яна и Влад? Сигурно се досещате от имената им, че не са българи, само че все пак и двамата живеят тук и обичат България. Яна е художник, учи графичен дизайн и от близо седем години живее в нашата страна. Произходът ѝ е пъстър и цветен, тъкмо като нея самата. Родена е в Узбекистан, само че татко ѝ е кореец, а майка ѝ арменка. Казва, че постоянно среща хора, които се вълнуват от националността ѝ и за какво е избрала да остане в България.

Въпреки че не е била огромен почитател на обществените мрежи и е много срамежлива и затворена, при започване на пандемията взема решение да си направи YouTube канал, в който да демонстрира единствено по какъв начин рисува с ръцете си. Постепенно тази концепция се разраства и виждайки, че не съумява да придобие огромна известност в YouTube, Яна се насочи към TikTok. Там тя застава с лицето си и стартира да споделя от ден на ден за себе си. Признава, че рецензиите, който е срещала са я карали да желае да се откаже от всичко, само че не го е направила и е преборила себе си! Така среща и Влад. Влад е диетолог, руснак. Веднага щом е видял профила на Яна ѝ е писал и магията е почнала.

Двамата описаха пред Vbox7,  че много постоянно стават обект и на закани в обществените мрежи и получават мнения от рода на „ напуснете България “, само че не ги вземат на съществено и гледат на нещата с усмивка.

Що се отнася до TikTok, Яна и Влад са безапелационни, най-хубавото наличие се получава непринудено и доброволно. Редно е и всеки да се замисли за отговорността, която носи посредством наличието , което показва на своята публика. Както споделя Влад, парите и рекламата са хубаво нещо, само че има и доста по-стойностни неща. Затова, в случай че в действителност желаете да инфлуенснете някого, направете го прекрасен метод.

Ако желаете да научите повече за Яна и Влад и да видите какво предизвикателство им отправихме, гледайте видеото горе.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР