До последно не е ясно кой ще е новият областен

...
До последно не е ясно кой ще е новият областен
Коментари Харесай

Избират областен на Смолян между двама социалисти

До последно не е ясно кой ще е новият регионален шеф на Смолян. В момента на поста е предприемачът Стефан Сабрутев, който е от Българска социалистическа партия. За поста му обаче интензивно се спряга водач​ът на листата на Българска социалистическа партия за България на последните избори -Емил Хумчев. Той пък беше ръководител на Общинския съвет в Златоград. Квотата разпределя Смолянско да има регионален шеф от Българска социалистическа партия. Очаква се заместител регионален шеф да бъде излъчен от „ Продължаваме промяната “.

„ Аз съм си построил име и няма да е драма, в случай че не съм на поста, имам задоволително задължения “, разяснява Сабрутев. " До последно няма изясненост кой ще е регионален шеф, да, има настройки да съм и аз, само че ще стане ясно в Министерски съвет “, сподели от своя страна Емил Хумчев.
Свързани вести Пловдив e тъмносин в съдружното джуркане на областите Областната администрация - трамплин към кметския стол Фаворитът за нов регионален шеф на Пловдив - безжалостен конкурент на ГЕРБ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР