До последния ден няма да излъчим кандидат за президент. Това

...
До последния ден няма да излъчим кандидат за президент. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: До последния ден няма да излъчим кандидат за президент

 До последния ден няма да излъчим претендент за президент. Това съобщи водачът на ГЕРБ. Партията през днешния ден се записва в ЦИК за изборите " 2 в 1 “.

Според него, в случай че името стане ясно по-рано, ще има офанзива към претендента. Той даде образец, че в общественото пространство се е завъртяло името на проф. Асен Балтов, като номинация на ГЕРБ и е последвало уволнението му от " Пирогов “.

Той разяснява и изказванията на служебния министър на културата Велислав Минеков, че партията  му е " превзела със мощ “ два етажа от НДК и не заплаща наем за тях. 

" Този длъжностен министър, Минеков, който щял да гони първата политическа мощ от офисите ѝ, аджеба, нали по Конституция служебното държавно управление би трябвало единствено да уреди едни почтени избори, а те не са почтени, тъй като не одобриха да броят квитанциите “, сподели Борисов. 

Той беше безапелационен, че Минеков лъже и изясни съгласно кой закон на кого партията заплаща наем.

" Ако желаят с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, ние ще срещнем Брюксел и комисията ЛИБЕ за безобразията на един длъжностен кабинет. Радев го праща Минеков, бухалката си – Рашков. Те не могат да завоюват избори другояче. Репресии, по тази причина в този момент желаят да докопат претендента за президент, с цел да се разправят с него още преди да има имунитет “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов насочи остра рецензия към целия длъжностен кабинет и водената от тях политика. Според него са признати лобистки текстове в актуализацията на Бюджет 2021, а равнищата на корупцията са рекордни.

Жени-ГЕРБ избраха новото си управлението. За ръководител на структурата беше определена Екатерина Йорданова, а за нейни заместнички бяха определени Милена Дамянова, Мария Христова, Алисе Муртезова, Йоана Йончева-Фильова, Карамфила Гюрова. 

Това се случи по време на онлайн конгрес,  на който присъстваше и водачът на партията. 

" Надявам се да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ и да дойдат дамите на власт, с цел да няма такива самозабравили се мъже с огромно его, които са склонни да тласкат страната в безпорядък. Да си седят у дома и да си готвят те манджите “ сподели Борисов.

 По думите му неслучайно най-вече дами гласоподават за ГЕРБ. Той посочи, че от партията са излъчени еврокомисари, евродепутати, министри, кметове и други от нежния пол. " Няма друга партия, в която толкоз доста дами да вземат участие “ добави Борисов. 

" Изключително съм ядосана за това, че през последните месеци разнообразни обединения се пробват да смачкат демократичните процеси в България. Изключително съм ядосана за това, че се пробват самозвани политикани да изчегъртат всичко, към което се обединихме преди 15 година През последните месеци се пробват да убедят и нас, и жителите, че ние сме в корена на всяко едно зло и не сме постигнали нищо “, разяснява Милена Дамянова. 

Според нея политическите им съперници нямат стратегии и хрумвания за ръководството на страната. " Хвърлиха страната в безпорядък, цели системи не работят обикновено, а хората са уплашени и обезпокоени “, добави тя. 

По време на срещата бяха систематизирани резултатите на женската организация на партията. Бяха направени оферти за промени на правилника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР