До полунощ все още ще вали на много места. Важат

...
До полунощ все още ще вали на много места. Важат
Коментари Харесай

Стаси Цалова: Ниски температури в утрешната сутрин

" До среднощ към момента ще вали на доста места. Важат и жълти кодове в западните и южните региони на на страната за вероятни обилни количества превалявания. А в местата към остаряла планина кодът е за мощен, на моменти и плевел вятър ".

Това предвижда синоптичката на БТВ Станислава Цалова.

" Днес в региона на столицата досега измерените превалявания са най-вече от цяла България - 20 литра на квадратен метър. Тази нощ преваляванията от северозапад ще стопират. В югоизточните региони и в Източните Родопи през нощта ще вали. Утре сутринта към този момент времето ще бъде умерено. В ниската част на страната ще има условия за понижена видимост.

Утре сутринта ще бъде студено. Минималните температури ще бъдат сред 3 и 8 градуса в по-голямата част на България. В региона на София даже малко по-ниски.

Утре денем ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще се покачат до 12-17 градуса.

Ще духа слаб, най-вече западен вятър. В планините тази нощ снегът към този момент ще бъде едвам над 1500 метра. Утре и в планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от северозапад, който денем ще отслабне.

В петък ще доминира слънчево време. Преди обяд тук-там в ниското още веднъж ще има условия за понижена видимост.

През деня в петък от запад-югозапад облачността ще стартира да се усилва. В събота към този момент ще доминира облачно време, на доста места с превалявания от дъжд, има нараснала възможност за обилни количества. Температурите още веднъж ще тръгнат надолу ", сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР