До полунощ преваляванията ще спрат и през втората половина на

...
До полунощ преваляванията ще спрат и през втората половина на
Коментари Харесай

Прогноза за времето

До среднощ валежите ще спрат и през втората половина на нощта ще доминира ясно време. В източните региони ще духа слаб северозападен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно.

Утре ще доминира слънчево време. Главно над Източна България ще е с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Вятърът към момента ще е със западна съставния елемент, най-вече слаб. Температурите ще се покачват и оптималните ще бъдат сред 28° и 33°, в София - към 28°.

В планините ще доминира слънчево време. Ще има и краткотрайни нараствания на облачността, най-вече купеста и на обособени места ще превали. Ще духа до сдържан, най-вече северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 22°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще има и купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 27°-29°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР