До петър велков - наричащ себе си експерт. Г-н петре,

...
До петър велков - наричащ себе си експерт. Г-н петре,
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Надявам се когато професор Чорбанов оздравее, да заведе дело срещу Петър Велков

" До петър велков - наричащ себе си специалист.
Г-н петре, разрешавам си на малко име и на ти, тъй като като те виждам си на възраст да ми бъдеш наследник. Слава Богу, че не си. Защото щеше да ме е позор от твоята мерзка, долна и пошла постъпка. Кой ти даде право, момче, ти да оповестяваш персонални данни за здравното положение на един човек - който и да е той.
 Андрей Чорбанов – в болница, човечността – в кома Андрей Чорбанов – в болница, човечността – в кома
" Андрей Чорбанов е признат на 19.03 (петък) в болница с ПСР положителен тест за Ковид и двойна бронхопневмония ". Така стартира дълга аудитория...
Кой ти даде право да се гавриш и да предизвикваш оргазмени стенания на стената ти от злоради и злобни хора. Много ми се ще, когато проф. Чорбанов оздравее, да ти заведе едно дело в Комисията за отбрана на персоналните данни и да сезира съответните етични комисии - най-малкото на Българския лекарски съюз, с цел да се обясни пък и кой подкупен медицински експерт те е напоил с подробна информация ", във Facebook.
" Петре, не си ми почитаем, презрян си, но доста презрян. Не те знам какъв специалист си, само че помни, че евтината популярност, която получи, ще се обърне против теб. И преди да кръжиш като лешояд си намерения какво би ти било да си на мястото на проф. Чорбанов или неговите близки, които четат жлъчните и преливащи от завист и нелепост мнения на стената ти.
Ако е правилно, че учиш деца - Бог да им е на помощ. Преди да си преподавател, специалист или незнамсикакво тъкмо, каквото твърдиш, че си, бъди ЧОВЕК! И това не е въпрос на дипломи, петре, а на душа и сърце. Ти сподели, че това ти е непознато.
Проблем е, че несъмнено в този момент обираш аплодисменти и поздравления от хора с твоето равнище на прочувствен разсъдък, т.е. НУЛА. Само те напомням, а може и да не знаеш, че има един Бог, пред който се изправяме и той ни съди.
 Петър Велков: Андрей Чорбанов е признат в болница с положителен PCR и двойна бронхопневмония Петър Велков: Андрей Чорбанов е признат в болница с положителен PCR и двойна бронхопневмония
" Андрей Чорбанов е признат на 19.03 (петък) в болница с ПСР положителен тест за Ковид и двойна бронхопневмония ". Това написа в своя Фейсбук...
И присъдата за лешоядите, които държат в грабливите си нокти ненавижданите от тях инакомислещи, получават строго наказване. За мой смут, оказа се, че и националните малките екрани са отразили тази " вест ". Е, няма да наскърбявам никого, те получиха преди време едно определение, което с това свое деяние заслужиха. За тях толкова.
А към всички, с които поддържам връзка тук /приятелите ми от действителността си ме познават/ - коронавирус ще мине и ще замине, ще дойдат други тествания. И по-късно ще би трябвало да можем да се гледаме, да спорим, да се обичаме.
Предлагам да се ограмотим що е това прочувствен разсъдък и да стартираме да го развиваме или усъвършенстваме. И тогава такива срамни, мерзки и долни постове като на петър велков, няма да бъдат посрещани с див екстаз. Няма страданието на инакомислещите да се посреща с оргазмени стенания и ръкопляскания. ОчеИЗвадната дивотия на моята стена ще бъде пресичана незабавно!
Хубава вечер и в никакъв случай, но в никакъв случай не забравяйте, че всеки може да се разболее от нещо, в това число и от психологично заболяване. И има риск да получи отношение, каквото дава. "
 Петър Велков в действителност не бил математик, приключил е педагогика *** Петър Велков в действителност не бил математик, приключил е педагогика***
Петър Велков, който стресна българите с прогнозата си, че " смъртността ще скочи с до 4 пъти ", се оказа, че не е математик като приключен...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР