До паркинга на Лидъл в Люлин 5 има един дядо.

...
До паркинга на Лидъл в Люлин 5 има един дядо.
Коментари Харесай

Дядо продава чубрица в жегата, за да си купи хляб

" До паркинга на Лидъл в Люлин 5 има един дядо. Продава прясна чубрица. Аз отидох, купих си и не си взех рестото. А какъв брой е ароматна чубрицата! Ако минавате около Лидъла там, можете да се отбиете при него! " - написа столичанка, която се ядосва, че възрастни хора са принудени да продават на улицата – в зной и дъжд, поради единия самун.

„ До къде ни докараха – за 2 лева да получи безоблачен удар завалията единствено и единствено, с цел да може да постави самун на масата “, пишат консуматори в мрежата.

А друга софиянка употребява поста, с цел да опише за още един дядо в столицата – на спирката на пазара до Пощенска банка, който продава остарели книги по… 2 лева

„ Миналата седмица беше извънредно горещо по обяд. Седеше с шапчица и подканваше към книжките. Взех една брошура, която надали ще прочета с изчезнали страници и му оставих 10 лева Смути се, не искаше да ги одобри, стартира да поставя повече книжки в ръцете ми, само че одобри парите. Насълзиха му се очите от признателност и евентуално от други страсти “, написа дамата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР