До Олимпийските игри Токио 2020 остава една година и Visa,

...
До Олимпийските игри Токио 2020 остава една година и Visa,
Коментари Харесай

Година преди Олимпийските игри в Токио Visa подкрепя програмата „Япония без пари в брой“ с иновативни решения


До Олимпийските игри Токио 2020 остава една година и Visa, международният сътрудник за платежни технологии на олимпиадите, приготвя новаторски решения за разплащания за спортистите, посетителите и жителите в поддръжка на държавната стратегия “Япония без пари в брой”, създадена за да удвои цифровите разплащания до 40 % до 2025 година Очаква се Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио през 2020 година да бъдат най-иновативните до момента, а Visa е в неповторимата позиция да помогне олимпиадата да стане катализатор за реализиране на най-хубавото в цифровите разплащания за Япония

" В наши дни няма различен пазар в света, който да се съпоставя с Япония - това е третата по величина стопанска система в света и водач в доста промишлености, само че търговията се реализира най-вече с пари в брой, споделя Стивън Карпин, внушителен шеф и управител на Visa за Япония. Visa гледа на олимпийските игри като опция да даде най-иновативни технологии за разплащане на мястото на събитието, в олимпийското село, както и в цялата страна хазаин, с цел да усъвършенства прекарването на почитателите. За Токио 2020 година Visa възнамерява решения, който ще влияят трайно на страната, за да подпомогнем ускоряването на икономическия напредък, като в същото време осигурим на японското общество и посетителите изключителното прекарване, за което са пристигнали. “

Подкрепа за “Япония без пари в брой”

Днес едвам към една пета от всички разплащания в Япония употребяват цифрови способи спрямо към 90% в Южна Корея и към 60% в Съединени американски щати и 70% в Китай. Следващата година в Япония се чака да дойдат 40 милиона гости и Visa планува редица начинания, с цел да подсигурява допустимо най-хубавия опит в търговията и разплащанията, измежду които:

Ръст на цифрови заплащания: За да адресира казуса с несъразмерното потребление на пари в брой, Visa работи в тясно съдействие с търговци от необятен кръг бизнес посоки, като заведения за хранене за бързо обслужване, директни и комфортни магазини, с цел да модернизира и внедри разплащанията с POS терминали и да задейства приемането на цифровите разплащания още преди началото на Токио 2020 година

Екип на Visa за „ Япония без пари в брой “: От 2000 година насам Visa развива „ Екипа на Visa “ (Team Visa) с присъединяване на международни спортисти, които се състезават в необятен кръг от спортни надпревари и съставляват марката на и отвън спортното поле. Към „ Екипа на Visa “ се причисли японската вяра в новия олимпийски спорт сърфинг Каноа Игараши, който „ яхна вълната на разплащаията без пари в брой “ в маркетинговата акция на Visa, която към този момент е в ход в Япония. През годината Visa ще продължи да уголемява листата на спортистите от „ Екипа на Visa “ и маркетинговите си старания, с цел да разпространява техните истории и да популяризира потреблението на цифрови разплащания.

Изграждане на партнъорска екосистема: Като международен водач в региона на цифровите разплащания, Visa предлага нововъведения на своите 3,4 милиарда консуматори посредством необятен набор финансови услуги, търговци, технологии и финтех сътрудници. За по-нататъшното развиване на своята мрежа в Япония, Visa започва платформата Visa Fintech Fast-Track, с цел да направи по-бързо и по-лесно за финтех промишлеността да построява и дава нови цифрови търговски прекарвания в платежната мрежа на Visa. Компанията си партнира от скоро с корпорацията за разплащания LINE, оператор на цифрови портфейли и fintech услуги в приложението за известия LINE, с цел да насърчи приемането на цифровите заплащания.

Внедряване на нововъведения на олимпиадите: Като извънреден спонсор за платежните технологии, Visa е в неповторимата позиция да внедрява нововъведения за разплащания на всяка олимпиада, даже те към момента да не са необятно налични. На Олимпийските игри в Рио 2016 година Visa предложи на своя екип от спортисти пръстен за разплащания. По време на зимните Олимпийски игри в Пхенян през 2018 година Visa преслагаше аксесоари за разплащания, като ръкавици и игли за ревери, които разрешават да се правят безконтактни разплащания. За Токио 2020 година Visa изследва разнообразни нововъведения в региона на разплащанията от биометрична идентификация и аксесоари за разплащания до нови мобилни приложения, които ще включват цифрови карти.

Измерване на входящите световни пътувания и разноски за Япония: Според Глобалното изследване на пътуванията, осъществено от Visa, през последните две години Япония е изпреварила Съединени американски щати като най-популярната дестинация. В очакване на Олимпийските игри Visa ще продължи да споделя данни за пътуванията и разноските на потребителите, както и прогнози за туристическите трендове, свързани с олимпийските игри, с цел да помогне на локалните търговци да се приготвят за напора на задгранични туристи.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР