До официалното представяне на новите Galaxy S модели на Samsung

...
До официалното представяне на новите Galaxy S модели на Samsung
Коментари Харесай

Ето как ще изглежда невероятният Samsung Galaxy S20

До формалното показване на новите Galaxy S модели на Samsung остават единствено няколко дни и към този момент в действителност нямаме самообладание да забележим флагманите, за които не стопираме да чуваме невероятни неща.

Samsung Galaxy Unpacked се чака да се състои на 11 февруари, а моделът, за който всички приказват, е Galaxy S20 Ultra.

Очаква се той да е най-скъпият и мощен измежду тазгодишните Galaxy S телефони, като главният му коз ще е невероятната настройка от камери, измежду които ще е и 108-мегапикселовият датчик, показан от Samsung предходната година.
 ISOCELL Bright HMX, Samsung, Xiaomi и първият 108-мегапикселов датчик за смарт телефони
Първият 108-мегапикселов датчик за смарт телефони

Сензорът може да записва и видео в 6К резолюция

Тази седмица в китайската обществена мрежа Weibo се появи и изображение на гърба на S20 Ultra, което затвърждава слуховете за мощната камера и нейния недействителен 100х цифров зуум, който Samsung е кръстил " 100x Space Zoom ".
 Снимка 465563

Засега дочуваме, че камерата на S20 Ultra 5х оптично и 10х хибридно доближаване, което е страхотна вест за почитателите на Galaxy S линията, само че 100x Space Zoom насочва заричане за невиждани до момента качества при смарт телефон.

Единственото, което леко ни тормози, е размерът на камерния модул - на фотографията наподобява относително пълен, а от изтеклите данни излиза наяве, че точната дебелина на телефона с издадения модул е 10.2 милиметра.
 Samsung Galaxy S20 Ultra се обрисува да бъде същински звяр
Невероятните качества на новия Galaxy S20 Ultra

Какво са ни приготвили от Samsung

Сигурни сме обаче, че това няма да е от решаващо значение, имайки поради, че дебелината е оправдана от съществуването на нова и искрено впечатляваща технология.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР