До обед времето ще е предимно облачно, почти без валежи.

...
До обед времето ще е предимно облачно, почти без валежи.
Коментари Харесай

Времето днес: Повишение на температурите до 7 градуса

До обед времето ще е най-вече облачно, съвсем без превалявания. В следобедните часове облачността ще се раздира и понижава. Вятърът сутринта ще е слаб, а денем - до сдържан от запад-северозапад, вечерта краткотрайно ще се ориентира от югозапад.

Минималните температури ще са сред минус 6 и минус 1 градуса, в София - минус 3 - минус 4. Максималните ще са сред 2 и 7 градуса, в София - към 3. Това оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане продължава постепенно да се намалява, само че ще се задържи малко по-високо от междинното за месеца.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без превалявания. Ще духа до сдържан западен вятър. Максимални температури на въздуха 4 - 6 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно. На обособени места ще прехвърчи сняг. След обяд облачността ще стартира да понижава. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Дневните температури още малко ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, на 2000 метра - към минус 7 градуса.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР