До ново нареждане ще продължи операцията срещу лидерите на “Хамас.

...
До ново нареждане ще продължи операцията срещу лидерите на “Хамас.
Коментари Харесай

Израелският военен министър: До ново нареждане ще продължи операцията срещу лидерите на “Хамас”

До ново разпореждане ще продължи интервенцията против водачите на “Хамас ”. Силите на Израел ще продължат почналите през нощта дейности против тунели и друга инфраструктура на “Хамас ” в линията Газа. Това съобщи министърът на защитата Йоав Галант, представен от Ройтерс.

“Атакувахме над земята и подземен, атакувахме терористи от всевъзможен сан на всички места. Инструкциите за силите са ясни: интервенцията ще продължи до ново разпореждане ”, сподели във видеообръщение Галант.

Израелските военни в това време още веднъж насочиха апел към палестинците да се изтеглят от северната част на линията Газа пред израелската интервенция, която следва, съобщи Българска телеграфна агенция.

Израел прикани жителите на Газа да се изтеглят на юг за лична сигурност, като твърди, че групировката “Хамас ” е сложила свои оръжия и сили измежду цивилното население

“Това е незабавна военна рекомендация. За тяхна непосредствена сигурност призоваваме всички поданици на северната част на линията Газа и град Газа краткотрайно да се реалокират на юг ”, съобщи представителят на военните Даниел Хагари в обществената мрежа “Екс ”, представен от Ройтерс.

“Предстоящата интервенция на ЦАХАЛ (Израелските сили за отбрана) има за цел да обезврежда опасността от страна на Хамас точно и интензивно ”, добави Хагари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР