До неприятен инцидент се е стигнало на борда на самолет

...
До неприятен инцидент се е стигнало на борда на самолет
Коментари Харесай

Бебе припадна в самолета от жегата, екипажът се изгаври с майката

До противен случай се е стигнало на борда на аероплан от Пакистанските интернационалните линии. Самолетът, който трябвало да лети от Париж за Исламабад, останал с пасажерите повече от два часа на летището.

През това време вътре станало толкоз горещо, че бебенце припаднало. Майка му незабавно почнала да вика за помощ и да моли стюардесите за помощ или най-малко да отворят вратите, с цел да влезе малко въздух. Те, обаче, не й обърнали внимание.

В момента случаят се проверява от самолетната компания.

Пътник документирал целия случай на видео. На фрагментите се вижда по какъв начин майката е ужасена от това, което се случва с детенцето й и обезверено моли стюардесите да проветрят, тъй като не може да се диша от горещината. В този миг бебенцето към този момент стартира да се задушава и тресе.

Постепенно към майката и бебето се събират хора, които пробват да оказват помощ. Други крещят на екипажа: " Срам! "

Вместо да се впечатли, стюард споделя, че не може да отвори, тъй като скоро ще стартира излитането. Накрая майката се предава и сяда на мястото си с бебето на ръце.

Пакистанските авиолинии отхвърлят изказванието на пасажерите, че се е наложило да чакат повече от два часа на борда самолетът да излети. Според формалната информация, самолетът е закъснявал единствено с половин час. Всички очевидци, обаче, настояват, че са седели затворени вътре доста
повече.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР