, до неотдавна капитан на националния отбор по футбол, е

...
, до неотдавна капитан на националния отбор по футбол, е
Коментари Харесай

Ивелин Попов е пред завръщане в българското първенство?

, до наскоро капитан на националния тим по футбол, е пред завръщане в българското състезание, твърди " Мач Телеграф ". Атакуващият полузащитник ще бъде обект на трансферен спор сред двата столични гранда ЦСКА и , написа изданието.
34-годишният футболист сега играе за съветския Сочи, само че договорът му изтича в края на сезона. Попов не е бил титуляр в мач на своя отбор от септември, по тази причина контрактът му надали ще бъде възобновен. Затова някогашният национал сигурно ще обмисли предложенията от родината си.
Според вестника звездата е разговарял с хора от преди няколко дни. Както е известно, той е работил с актуалното управление на " алените " в Литекс и пази положителни връзки с тях. Тимът от " Българска войска " е в търсене на футболист точно на неговата позиция.
Има обаче една спънка пред възможен трансфер на Попето в ЦСКА и тя е, че той в никакъв случай не е крил, че е почитател на Левски. Както е известно, халфът е младеж на " сините ", само че в никакъв случай не е играл за първия отбор. От " Герена " също желаят футболиста в състава си, само че техните цели и финансови благоприятни условия сега са по-скромни от тези на огромния противник. Наскоро обаче точно
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР