До неделя в целия ЕС се провежда операция по контрол

...
До неделя в целия ЕС се провежда операция по контрол
Коментари Харесай

200 камери ни следят за скоростта по пътищата


До неделя в целия Европейски Съюз се организира интервенция по надзор на скоростта. Такава акция се организира и в България.

Това сподели гл. контрольор Росен Рапчев, шеф на бранш „ Пътен контрол” към Главна дирекция „ Национална полиция”.

Целта на интервенция TISPOL за позволена оптималната скорост за придвижване е да дисциплинира водачите и статистиката демонстрира, че реализираме резултати в това отношение, само че все пак родните водачи се подреждат в челните места по пътни нарушавания, разяснява гл. контрольор Рапчев.
До неделя, 12 август се организира взаимна полицейска акция с TISPOLДо неделя, 12 август се организира взаимна полицейска акция с TISPOL
„ Операции за скорост се правят на основните пътища и автомагистралите, както и на някои места от третокласната и общинската мрежа, в които имаме сектори с централизация на ПТП по причина превишена или несъобразена скорост по отношение на пътните условия “, изясни той и добави, че водачите не се стопират за инспекция, а се снимат с механически средства.

„ Имаме 148 мобилни камери, които са в колите, 28 камери, които са на тринога, 23 стационарни камери и една за междинна скорост за момента. С тези механически средства ние реализираме надзор на скоростта от самото начало, както денем, по този начин и през нощта “, изясни гл. контрольор Рапчев. bgnes.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР