До настоящия момент службите на МВР, органите на МВР изобщо

...
До настоящия момент службите на МВР, органите на МВР изобщо
Коментари Харесай

Бойко Рашков не изключва чадър от МВР и прокуратурата на Нотариуса

До сегашния миг службите на Министерство на вътрешните работи, органите на Министерство на вътрешните работи въобще не са работили по случая Нотариуса. Всеки рационален човек може да намерения дали Нотариуса не е бил с чадър от органите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата , с цел да може да прави незаконна активност надали не пред погледа и очите на доста български жители.

Това съобщи някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков в особено изявление за БТВ.

Той изясни, че може да се откри дали е бил помощник на Министерство на вътрешните работи, като се слагат въпроси на вътрешния министър Калин Стоянов. Както е определена комисия за определяне на събитията към гибелта на Божанов, тогава министърът ще е длъжен да даде информация при закрити врата. Ако отговорът е позитивен - че Божанов е бил помощник на органите на Министерство на вътрешните работи, ще би трябвало да се откри повода и съответният чиновник на Министерство на вътрешните работи дали е упражнявал надзор над Нотариуса, сподели Рашков.
 Съдия Цариградска: Мартин Нотариуса е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи
Съдия Цариградска: Мартин Нотариуса е бил скришен помощник на Министерство на вътрешните работи

Владислава Цариградска е била предизвестена " да се кротне "

Според него Нотариуса е имал съизвършител - Пепи Еврото . И единият, и другият са били свързани с елементарни прокурори и съдии, със чиновници на Министерство на вътрешните работи и с прокурори от върховете на прокуратурата.

Той счита, че в случай че се откри, че Нотариуса и Пепи Еврото са имали връзка с политици, краткотрайната парламентарна комисия по случая ще се опита да ги прикрие.

Бойко Рашков акцентира, че би трябвало да се вземат ограничения с оглед защитата правата на жителите и техните ползи. Той е сигурен, че е изтекла информация от Министерство на вътрешните работи, че органите на реда са разговаряли със брачната половинка на Божанов и.
 Бойко Рашков: Има теч от ГДБОП към Нотариуса
Бойко Рашков: Има теч от ГДБОП към Нотариуса

Иван Гешев постоянно е посещавал SS клуб
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР