До началото на 90-те години Чък Норис вече има изградена

...
До началото на 90-те години Чък Норис вече има изградена
Коментари Харесай

Любим сериал на десетки българи се завръща с нови епизоди

 До началото на 90-те години Чък Норис към този момент има построена кариера, само че един сериал го трансформира в голямата сензация за генерации фенове. Той играе основния воин в “Уокър: тексаският рейнджър " повече от осем години и толкоз се слива с персонажа си, че ще е доста мъчно човек да си показа някой различен в тази роля.

Но това стана факт с новия сериал “Уокър " - съвременна версия на добре познатата история с Чък Норис, единствено че фокусирана върху по-ранните му години. Затова и артистът, който се осмелява да наследи паметната роля на екшън звездата, е доста по-млад. 39-годишният Джаред Падалеки, по-известен като Сам Уинчестър от “Свръхестествено ", към този момент има своя опит пред камерата, а с изключение на всичко е и родом от Тексас и живее там с жена си и трите им деца.

Сега той ще е ветеранът рейнджър Кордел Уокър, чиято брачна половинка умира ненадейно и го оставя самичък с двете им деца. Но вместо да се удави в скръбта от загубата, той приема да влезе под прикритие и да остави за малко фамилията си. Когато се връща вкъщи след две години работа, се оказва, че там го чакат по-тежки тествания и от тези, които към този момент е видял. Уокър ще се опита да възвърне връзките си със своя 14-годишен Огъст и със своенравната си и непокорна 16-годишна щерка Стела. Той ще би трябвало да се оправи с споровете с останалите си близки - неговия брат с увреждания, който е помагал на фамилията в отсъствието на Уокър, проницателната му майка и татко му, който е обичаен фермер.

Междувременно Уокър открива, че с новата си партньорка Мики Рамирес, която е една от първите дами в историята на тексаските рейнджъри, са доста сходни и бързо намират общ език. А до момента в който прави нормалните си отговорности, съмненията му за събитията към гибелта на жена му от ден на ден нарастват. В нейната роля влиза същинската брачна половинка на Джаред Падалеки - актрисата Женевив Кортес.

“Занимавам се с телевизия от 20 година, много преди да играя в “Уокър ". Снимал съм повече от 400 епизода, само че в нито един от тях не съм бил татко. Така че да вляза в облика на родител и на вдовец, на дребния брат и на представител на закона, за мен отваря напълно нови хоризонти. Огромна привилегия е да съм в този сериал, а и да дремя у дома, до момента в който го фотографирам ", споделя Джаред.

Първият сезон на “Уокър " е 18 епизода и към този момент е възобновен за втори, който се чака да излезе тази есен. У нас сериалът се излъчва всеки вторник от 22 ч по “Фокс ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР