До момента ВВС са реализирали пет полета в помощ на

...
До момента ВВС са реализирали пет полета в помощ на
Коментари Харесай

До момента ВВС са реализирали пет полета в помощ на турските власти

До момента Военновъздушни сили са осъществили пет полета в помощ на турските управляващи. Към момента няма нови поръчки за избавителни полети. Това оповестиха от МО за Българска телеграфна агенция.

От авиобаза „ Враждебна “ в София през вчерашния ден сутринта излетя за Турция аероплан „ Спартан “ с към 20 спасители на борда, които да оказват помощ на сътрудниците си в оправянето с последствията от земетресенията в южната ни съседка. В понеделник два самолета направиха четири полета за транспортиране на спасители, медицински екип от Военномедицинска академия и съоръжение за търсене на оживели.

Нов екип експерти от Столична община ще замине за Турция в събота, заяви през вчерашния ден кметът на София Йорданка Фандъкова. В подготвеност за тръгване към Турция е и екип от близо 30 доброволци - незабавни медици, травматолози и медицински сестри, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

Три дни след земетресението в Турция, засегнало тежко и прилежаща Сирия, общият брой на починалите набъбна над 16 000 души.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР