До момента всички връзки водят към Русия, посочи собственикът на

...
До момента всички връзки водят към Русия, посочи собственикът на
Коментари Харесай

Собственикът на взривените складове за боеприпаси край Карнобат: Всички връзки водят към Русия

До момента всички връзки водят към Русия, уточни притежателят на взривените хранилища край Карнобат Емилиян Гебрев.
„ Ясни са ми схемата и механизмът, както и групата хора, които са показали оръжейните хранилища, които пострадаха и тази, и предходната година. “ Това сподели притежателят на взривените хранилища Емилиян Гебрев.
Неговото помещение за муниции до Карнобат беше взривено предходната седмица. Експлозия в склада му имаше и предходната година, само че следствието към момента не е изяснило повода. Гебрев заяви, че подозира, че поръчителите са в чужбина.
„ Част от групата е на тези, които ни ръководят в последните 10-12 години, идната част са от прокуратурата, част от службите. В нашата страна има прелестни хора, само че колкото и да си прелестен, има едни 50-60 души, които обслужват напълно други ползи и поръчки “, добави предприемачът.
Той съобщи и че досега всички връзки водят към Русия. 
„ От една страна прокуратурата го признава, от друга – нищо не прави, това е необичайно. Важният извод е за какво се случи това, кои са аргументите от предходния път и в случай че ги знаехме, можехме нещо да предотвратим може би. Когато не желаеш да работиш в дадена тенденция, пък и не ти стигат уменията и знанията, по този начин проведена нашата правоохранителна система това е нещо ужасно. Всичко е комплицирано до безспир “, съобщи Гебрев. 
Той съобщи, че твърдостта му е мощна и никой не идвал да му предлага нещо, с цел да „ мине по-лесно “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР