До момента всички проучвания показват, че проблем с ваксината на

...
До момента всички проучвания показват, че проблем с ваксината на
Коментари Харесай

Доктор Илиев от Берн каза цялата истина за АстраЗенека

До момента всички изследвания демонстрират, че проблем с имунизацията на " АстраЗенека " няма. Има обаче един феномен и той е, че постоянно ще има естествени спонтанни смъртни случаи, когато се имунизират повече хора. Това показа в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на лабораторията по инфекции към университета в Берн доктор Аспарух Илиев.

,,След имунизация две сестри от болница в Австрия получиха нежелани реакции, в следствие от които едната за жалост умря, а другата получи белодробен емболизъм, само че това са единични случаи, които се раздуват медийно. Няма здравна и научна причина да се стопира имунизирането с " АстраЗенека ". Някои страни стопираха имунизирането единствено поради изясняване на случаите, само че отново ще повторя, че проблем с тази ваксина няма``, безапелационен бе доктор Илиев.

Мненията за имунизациите са поляризирани на всички места, освен в България. За мен това е прекачване на фокуса към по-малкия проблем – към имунизациите, а не към по-големия проблем, който е пандемията, счита експертът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР