До момента участие във форума са заявили над 1100 фирмиОнлайн

...
До момента участие във форума са заявили над 1100 фирмиОнлайн
Коментари Харесай

Вицепремиерът Пеканов и министър Пулев откриват онлайн инфоден за Плана за възстановяване и устойчивост

До момента присъединяване във форума са декларирали над 1100 компании

Онлайн информативен ден за опциите за българския бизнес по Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ) провежда Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия (ИАНМСП). Събитието ще се организира на 30 август 2022 година (вторник) от 11 ч. и ще бъде намерено от служебния вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов и от служебния министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев. В него ще се включат още основният шеф на Групово дело ЕФК Илияна Илиева и изпълнителният шеф на Агенцията за поощряване на дребните и междинни предприятия Бойко Таков.

Пред бизнеса ще бъде показана първата за България процедура от Плана за възобновяване и резистентност – „ Технологична рационализация “. Тя е с бюджет 260 млн. лева, като по отношение на размера микро, дребните и междинни предприятия в страната могат да получат сред 180 000 лева и 700 000 лева за ново съоръжение и програмен продукт.

Кандидатстването е напълно електронно и ще е отворено до 21.09. 2022 година на адрес:

За присъединяване в осведомителния ден би трябвало да се регистрирате на:. Впоследствие ще получите имейл за удостоверение с данните за достъп до събитието. До момента присъединяване в онлайн осведомителния ден са декларирали над 1100 компании.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР