До момента селекцията на Левски цикли. Сините все още не

...
До момента селекцията на Левски цикли. Сините все още не
Коментари Харесай

Левски може да си върне Божидар Краев

До момента селекцията на Левски цикли. " Сините " към момента не са оповестили нито едно ново попълнение. Новият треньор Петър Хубчев изрази вяра, че клубът ще успее да притегли най-малко трима класни чужденци. До момента няма индикации, че столичани са покрай нов състезател, който да се яви на първата подготовка от лятната подготовка на 10 юни.
 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски @@@

Вариант пред Левски е Божидар Краев. Хубчев го викаше постоянно в националния тим, до момента в който бе селекционер. Офанзивният футболист е твърда запаса в датския Мидтиланд и най-вероятно ще напусне. През предишния сезон изигра едвам 12 мача, като единствено в 2 от тях бе титуляр, написа " Тема спорт ". Краев може да се завърне на " Герена " чартърен.
 България - Кипър 2:1 @@@

На първата подготовка се чака халфът на Септември Асен Чандъров. " Сините " се надяват да се подсилят и със бранителя на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.
 Септември - Арда @@@
Новият треньор на столичани доста харесва и съотборника му Тодор Неделев. Лично Хубчев се пробва да убеди халфа да премине в редиците на 26-кратните първенци, само че това наподобява мъчно постижимо на този стадий.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР