До момента няма задържан за смъртта на актрисата Виолета Донева.

...
До момента няма задържан за смъртта на актрисата Виолета Донева.
Коментари Харесай

Прокурор Десислава Петрова: Няма задържан за смъртта на актрисата Виолета Донева

До момента няма арестуван за гибелта на актрисата Виолета Донева. Разследването е открило, че се касае за случай от битов темперамент, изясни пред „ 24 часа “ представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. Тя добави, че има насоки, по които се работи, само че няма доказателства, с цел да бъде упрекнато или арестувано съответно лице.

Според едни медийни изявления за убийството й е обвинена психологично болната й внучка, съгласно други – племенницата й.

Ето какво оповестиха от прокуратурата:

На 23 октомври 2022 година в Софийска градска прокуратура (СГП) е докладвано известие за стартирано на 22 октомври досъдебно произвеждане по отношение на данни за ликвидиране на 81-годишната Виолета Донева. Уведомен е дежурен прокурор, който неотложно е подхванал дейности съгласно пълномощията си по Наказателно-процесуален кодекс.

Досъдебното произвеждане е формирано в Столична дирекция на вътрешните работи в изискванията на необходимост със съставянето на протокола за първо деяние по следствието, а точно – оглед на местопрестъпление.

Същото се води за това, че Виолета Донева съзнателно е умъртвена на неустановена дата в апартамент в гр. София – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции и по случая се води интензивно следствие.

Извършен е оглед на местопрестъпление, при който са конфискувани материални доказателства, назначени са съответните експертни проучвания, разпитани са всички открити очевидци, правят се оперативно-издирвателни мероприятия.

Разследването продължава под управлението и надзора на СГП.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР