До момента не се потвърждава версията, че по време на

...
До момента не се потвърждава версията, че по време на
Коментари Харесай

Семерджиев е бил сам в колата по време на катастрофата на бул. Черни връх


До момента не се удостоверява версията, че по време на злополуката, при която починаха две млади дами на бул. "Черни връх ", в колата на обвинения Георги Семерджиев е имало различен човек. За bTV посочи, че това излиза наяве от прегледаните видеоматериали. За окончателното решение следователите са назначили автотехническа и видеотехническа експертизи. От тях към момента няма резултат. Досега от конфискуваните видеозаписи излиза наяве, че по време на злополуката в джипа е бил единствено Георги Семерджиев.

Има и снимани две дами, които са огледали мястото, само че на този стадий тяхната идентичност не е изяснена, добави прокурор Десислава Петрова. Не е допустимо да се направи лицево различаване, тъй като злополуката е станала по мрачно.

„ При прегледа на тези видеозаписи се вижда по какъв начин лице от мъжки пол напуща автомобила и се отдалечава от мястото на произшествието 17 секунди след настъпване на удара. Както споделих, на тези фрагменти е назначена експертиза, тя ще даде и механически елементи по отношение на тях, чакаме нейното умозаключение “, съобщи прокурор Десислава Петрова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР