До момента над 12 500 души са подписали петиция, призоваваща

...
До момента над 12 500 души са подписали петиция, призоваваща
Коментари Харесай

Петиция Безос да не се връща на Земята след изстрелването в космоса

До момента над 12 500 души са подписали петиция, призоваваща за възбрана за връщане на създателя на " Амазон " на Земята след идното му изстрелване с галактическия транспортен съд на неговата компания " ".

Безос, вторият най-богат човек в света с благосъстояние от към 186 милиарда $, " в действителност е изверг, милиардер от комиксите за Супермен ", се споделя в петицията. „ В реалност той е злобен всесилен човек, който цели световно владичество. Това се знае от години. "
 Джеф Безос полита в космоса идващия месец Джеф Безос полита в космоса идващия месец
Основателят на „ Амазон “ Джеф Безос разгласи, че ще полети в космоса идващия месец с първия полет с хора, стартиран от негова...

Вносителите на петицията също по този начин настояват, че 57-годишният Безос „ е работил с Джефри Епщайн и рицарите тамплиери, както и с, с цел да получи надзор над света “.

" В същото време нашето държавно управление разрешава това да се случи ", заключават те. „ Може би това е последният ни късмет, преди да задействат 5G микрочипове и да извършат всеобща инвазия над нас “, оповестява порталът " Бъзлайф ".

Безос неотдавна разгласи, че ще бъде част от екипажа на първия суборбитален полет на ракетната му компания „ Blue Origin “. Братът на Безос, Марк, ще се причисли към него в полета, както и спечелилият в обществен търг за едно от местата. Анонимният победител заплати 28 милиона $ на търг за билет за галактическото пътешестване с създателя " Амазон ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР