До момента България не се радва на особено голям успех

...
До момента България не се радва на особено голям успех
Коментари Харесай

Жалко! Българка с невероятен рекорд на Пекин 2022... но за друга държава

До момента България не се радва на изключително огромен триумф на , като най-хубавото ни класиране досега е 15-ата позиция посредством Радослав Янков в сноуборда. Изглежда доста мъчно и до края на Олимпиадата наш представител да стигне до почетните места.
А това можеше да е доста друго. Мирела Рахнева е родена в Русе през 1988 година, само че фамилията емигрира в Канада през 1997 година. През 2012 година се ориентира към скелетона, а през 2016 година намира място в националния тим на Канада, като две години по-късно играе на Олимпиадата в Пьончан.

Рахнева взе участие и на Пекин 2022, само че русенката съставлява Канада. Тя към този момент се отличи с впечатляващо достижение, поставяйки нов връх на олимпийския улей в Пекин. Мирела съумя да завоюва първия манш в скелетона с изумителното време от 1:02,03 минути.
Второто стартиране на състезателката не бе толкоз сполучливо, а грешките ѝ бяха повече, в сравнение с ѝ се е желало и в последна сметка приключи 18-а. Така след първите два манша тя е на 9-ата позиция във краткотрайното нареждане, а лидерката Жаклин Наракот от Австралия има 83 стотни преимущество.

Все отново .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР