До минути: Лунно затъмнение в Телец ще ни удари по

...
До минути: Лунно затъмнение в Телец ще ни удари по
Коментари Харесай

До минути: Лунно затъмнение в Телец ще ни удари по джоба


До минути: Лунно затъмнение в Телец ще ни удари по джоба. Днес в 23:15 часа ще се следи и от територията на България отчасти лунно затъмнение.
Там където се водят военни дейности
се чака да има огромни загуби, които ще се провокират и от пораждане на епидемии. Същевременно ще е належащо да се вземат ограничения с заболявания по едрия рогат добитък.

Тъй като знака Телец дава отговор за финансите, то затъмнението ще повлияе отслабващо на доходите на популацията.
Ще се усети въздействие върху финансиране
на образованието. Мафиотските прояви ще излязат на повърхността. Здравословното положение и лечението на хората не са в най-хубавата фаза.

Помислете също какъв брой родолюбиви хора ни ръководят, когато са сложили изборите в зоната на едно затъмнение, което визира най-много популацията.

И колко дейно ще бъде гласуването. По скоро има огромна възможност от фалшификации, на
които сме привикнали в последните години.
Напрегнатият аспект сред Марс и Юпитер ще ни подскаже за решения на банките, които вероятно ще усилят своите такси и лихви. Тези дейности ще лимитират финансите на хората.

И не забравяйте, че не се предлага да стоите под лъчите на затъмнената Луна. Вашите молебствия и медитации по време на явлението ще спомогнат за по-хармоничния преход.

Когато на открито стане по-тъмно ще запалителен нашия вътрешен светилник и евентуално ще открием нещо стойностно, което ще озари душата ни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР