До месец ще стартира делото срещу 36-годишната Красимира от Кючука,

...
До месец ще стартира делото срещу 36-годишната Красимира от Кючука,
Коментари Харесай

Убийството в Кючука: Красимира живяла в манастир преди кърва...

До месец ще започва делото против 36-годишната Красимира от Кючука, която размаза главата на гаджето си Божан с гира. Прокуратурата към този момент е внесла обвинителен акт против нея за кървавото ликвидиране. 

Красимира и 28-годишния Божан били другари. За избран интервал младежът се пренесъл да живее в жилището й, а по-късно тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това още веднъж траяли да се срещат. Красимира живяла за малко и в манастир. Когато се прибрала, възобновила срещите си с Божан. 

На 20 октомври предходната година двамата се видели в дома на Красимира. Божан споделил, че не се усеща добре, само че тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си, а тя не спряла да му звъни по телефона. На идващия ден Божан още веднъж отишъл в жилището й. Тя поискала да излязат на открито. Младият мъж отказал, тъй като не се чувствал добре, само че Красимира още веднъж не му повярвала. Тя взела железна гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата му. Божан умрял от получената тежка черепно-мозъчна контузия, съгласно заключението на съдебномедицинската експертиза. 

Убийцата пробвала да заличи следите от закононарушението, само че откакто съседи почнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред очевидец. 

Красимира е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и се намира в пандиза.

Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР