До месец ще бъде готова съдебно-психиатричната и психологична експертиза на

...
До месец ще бъде готова съдебно-психиатричната и психологична експертиза на
Коментари Харесай

До месец ще бъдат готови експертизи на Северин, обвинен в убийството на Виктория

До месец ще бъде подготвена съдебно-психиатричната и психична експертиза на Северин Красимиров, упрекнат за обезчестяване и за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост на 30-годишната Виктория Маринова - административен шеф на TVN и водеща на предаване. Това заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Двайсет и една годишният Красимиров бе настанен за проучване в психиатричното поделение на болничното заведение за лекуване на лишени от независимост към пандиза в Ловеч, като решението бе взето от съда в края на ноември предходната година. Обвиненият от през вчерашния ден е още веднъж в русенския арест.

Георгиев изясни, че се изчаква заключението от психиатричната и психична експертиза и по-късно ще се реши с какви дейности да се продължи към финала на следствието.

" Уверението ми е, че движимостите лица работят по заключението и все още, като се надявам да бъдат подготвени до края на месеца ", сподели Георгиев.

Окръжният прокурор съобщи, че следствието е към своя край. Според него в границите на няколко месеца ще завърши досъдебното произвеждане.

Престъплението бе осъществено на 6 октомври предходната година. Тялото на Виктория Маринова бе намерено в ранния следобяд в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе арестуван Северин Красимиров от Русе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР