До Мартенска лудост остава един месец, но възможността да поставим

...
До Мартенска лудост остава един месец, но възможността да поставим
Коментари Харесай

Betano бонус код с шанс за залог в турнира Мартенска лудост

До Мартенска полуда остава един месец, само че опцията да сложим преференциален залог към този момент е налична в най-новия уебсайт за залози Betano bg. Колежанската конкуренция е една от най-популярните в света и има много почитатели в България. Букмейкъра пусна за новите си консуматори в платформата Кои залози имат най-висока стойност, и на какво си коства да заложим бонуса това ще бъде тематиката в идващите няколко реда.

Кои са любимците в конкуренцията?

Бетано България ви дава шанса да заложите на стотици разнообразни организации за краен триумф. Естествено, ние няма по какъв начин да разясняваме Уайоминг Каубойс или Тексас Стейт Бобкетс, чиито шансове за победа са оценени с коефициент 5000. Най-добри шансове за триумф има Гонзага Булдогс – 6.50. Веднага след тях идват Дюк Блу Девилс със ставка 10. Един пункт по-назад са Аубърн Тайгърс и Пърдуе Боилърмейкърс.

Защо Гонзага са любимец номер едно?

Тяхната упоритост да създадат несломим сезон към този момент не може да бъде реализирана. И въпреки всичко, отборът ще желае да награди над представянето си от сезон 2020/21, когато доближи до финала. Освен последния мач, те изгубиха и двама от най-важните си играчи – Джейлен Сънгс и Кори Кисперт, които бяха изтеглени в драфта на НБА. И въпреки всичко, те се снабдиха с още гений в лицето на крилото Дрю Тим, гардът Андрю Нюмбхард и определения под номер едно в драфта център Чет Холмгрен

Тим и Холмгрен образуваха ужасно дуо, което реализира по 17.4 и 14.6 точки приблизително на мач. Гонзага са със статистика 20-2 и влизат в шампионата под сан номер 2. Основните им противници до финала ще бъдат номер 24 Алабама и номер 8 Дюк.

Purdue Boilermakers – коефициент 12

През предходната година те бяха формиран главно от първокурсници и въпреки всичко заслужиха 4-ти сийд в шампионата. Сега, отборът разполага с много повече опит, а от драфта бе прибавен още гений в лицето на центъра Тревиън Уилямс и гардът Джейън Айви.

Айви се трансформира в безспорен водач за отбора, записвайки по 17.7 точки на мач. Към тази статистика можем да прибавим още и 5 битки, 3.2 асистенции и по една открадната топка за всеки изигран мач.

Това е един от най-резултатните тимове в колежанското състезание. За тяхно страдание, ахилесовата им пета е представянето в отбрана. И въпреки всичко,
залог за тяхна победа наподобява много атрактивен. Всъщност, коефициентът от Бетано България бе много по-нисък, само че загубата против Мичиган през предходната седмица ни подари малко по-добра стойност. Те са на трета позиция в националната класация, също както и в подреждането на Бетано за победител в Марч маднес.

UCLA Bruins – коефициент 20

Те са номер 12 в националната класация със статистика от 17 победи и единствено 4 загуби. Всъщност, единствено преди няколко седмици те бяха под номер 3, само че се сринаха след две загуби против Аризона и.

Отборът разполага с превъзходен микс от гений и опит, откакто загуби от Гонзага във финалната четворна на миналогодишното издание. Тогава УКЛА започва шампионата от 11-ти сийд. През този сезон, те не могат да задържат непрекъснато равнище, само че несъмнено могат да отстраняват всеки противник в един мач.

Те са под номер 12 в националния ранкинг и несъмнено заслужават много по-нисък коефициент за победа. Слабите им страни за отбраната и непостоянството в стрелбата за три точки. И въпреки всичко, тим от топ 15 не заслужава коефициент от 20.
Бетано
бонус код ви предлага неочакван залог
Houston Cougars – коефициент от 50

Хюстън несъмнено са измежду топ тимовете в колежанското състезание на Америка и ние сме много сюрпризирани от предлагането на Betano BG за тяхна победа. Те са под номер 6 в ранглистата. Освен това, Пумите са четвърти по успеваемост, разполагат със седмото най-хубаво нахлуване и респектиращата 14-та най-стабилна отбрана.

Лошата вест за е, че към момента не са се изправяли против кой знае какъв брой съществени тимове. Единственият им мач против отбор от ранглистата не бе изключително впечатляващ – загуба против Уисконсин.

И въпреки всичко, в огромния спорт статистиката е брутално значима. Отбор, който се намира в топ 12 на страната не заслужава коефициент от 50. По тази причина, ние ви съветваме да заложите за техен триумф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР