До любимите коледни празници остават по-малко от два месеца, а

...
До любимите коледни празници остават по-малко от два месеца, а
Коментари Харесай

ЗАД Армеец с промоция на имуществени застраховки до края на февруари 2021 година

До обичаните коледни празници остават по-малко от два месеца, а с цел да донесе на клиентите си празнично въодушевление занапред, ЗАД " Армеец " постави начало на промоция по застраховки " Защитена фамилия " и " Защитено имущество ". От 1 ноември до края на месец февруари 2021 година компанията предлага извънредно преференциалните минимални награди по застраховка " Защитена фамилия " от 10 лева, а при " Защитено имущество " от 20 лева

При подписване на застраховка " Защитена фамилия " с минимална награда по полицата 10 лева, ще бъдат покрити вреди на жилището до 5000 лева и на движимото имущество до 1000 лева, против рисковете пожар, естествени бедствия (без земетресение), ВиК повреди, късо съединяване, вандализъм и други Обезщетения се изплащат до размера на избрания в полицата предел. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде подписана съгласно съответните условия и потребност от спомагателни покрития на клиента. Процедурата при подписване е оптимално улеснена - не се изисква първичен оглед на дома и документи за благосъстоятелност.

При застраховка " Защитено имущество " минималната застрахователна награда е 20 лева При тази застраховка също има опция за избор на разнообразни покрития. Не се ползва наложително самоучастие на застрахования във всяка вреда. Освен отстъпка от 20% по промоцията клиентите могат да употребяват и други понижения от настоящата цена на застраховка " Защитено имущество " - за еднократно заплащане на наградата, при липса на вреди за предишни години и други, като оптималните отстъпки могат да доближат до 50%.

Повече за застраховките " Защитена фамилия " и " Защитено имущество " може да откриете на уеб страницата на ЗАД " Армеец " -

Всеки клиент сключил застраховка в интервала от 01.11. до 10.12.2020 година ще има шанса да завоюва един от 10 комплекта с коледна декорация за дома. Повече за изискванията на присъединяване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР