До лансирането на Кирил Петков и Асен Василев от президента

...
До лансирането на Кирил Петков и Асен Василев от президента
Коментари Харесай

БОМБА ОТ ДОНДУКОВ: Мастит бизнесмен предложил Кирил и Асен на Румен Радев

До лансирането на Кирил Петков и Асен Василев от президента Румен Радев и основаването на " Продължаваме промяната " се е стигнало, откакто двамата били посочени на президента от прочут предприемач. Преди това този предприемач ги показал в посолството на Съединени американски щати.

Това сподели политологът Слави Василев в предаването " Контракоментар " на Асен Генов. По това време, както е известно, Василев работеше в администрацията на президента.

Василев бе безапелационен, че " Продължаваме промяната " не е план на Радев, а резултат от условия. Той изясни, че президентът е трябвало да даде доверието си на някого, тъй като по това време той е бил политикът, който легитимира митингите против Бойко Борисов.

" Стефан Янев се скри. Под въздействието на една млада девойка, в близкото му обграждане, в доста близки професионални връзки... Тя му сподели - ти си престиж, не би трябвало да вземаш назаем престиж от прездента Радев. Зле реши обстановката. Не съзнаваше, че главният капитал беше Румен Радев, а не Стефан Янев.

Понякога мъжете имат забележителната податливост да вършат глупави неточности. Той се скри. Тогава трябваше да намерим излаз от тази обстановка.



Янев и Симеонова бистрят новата партия

По всяка възможност Василев има поради засуканата Ралица Симеонова - в началото дясна ръка на Янев в партията му " Български напредък ", която след това изненадващо напусна.

" Дойде един човек, прочут на обществото, непартиен - има бизнес, има хотели, човек който почитам. Той също е хитрец като доста хора в България. " Според Василев въпросният предприемач е бил първо в американското посолство, където бил показал Кирил Петков и Асен Василев. След това пред президента е загатнал, че е бил при американския дипломат, " без никой да го пита ".

" Те по този начин станаха министри в кабинета на Стефан Янев ", сподели Василев.
Той отхвърли да назове имената на младата дама и на предприемача. Според Василев Радев тогава не е желал да прави политически план. И сега също не желае. 

" Даде път на тези двамата не тъй като оня е споделил, че ги е съгласувал. Понеже тогава по този начин се случи - надали не обществото одобри, че тези са надали не назначени и суфлирани на президента от американския посланик ".
Това сподели още Василев.



Слави Василев знае от първа ръка какво се случва в президентството

Според него съветникът на президента Николай Копринков " познава доста хора ". И за това ръководещите са решили да го набедят за център на корупцията в България - така наречен " път на Копринката ".

" Няма по кого да ударят ", уверен е Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР