До куриозен случай се е стигнало вчера на заседание на

...
До куриозен случай се е стигнало вчера на заседание на
Коментари Харесай

Опитаха се да запушат устата на украински депутат с предпазна маска

До чудноват случай се е стигнало през вчерашния ден на съвещание на украинския парламент, разяснява лайф.ру.

Депутатът във Върховната рада от партията на някогашния президент Петро Порошенко "Европейска взаимност " Алексей Гончаренко е отправил гневни рецензии към сегашния държавен глава на източноевропейската страна Володимир Зеленски от трибуната в пленарната зала. Той е почнал да сипе огън и жупел по адрес на Зеленски и неговата партия ( "Слуга на народа ") поради драконовските ограничения, въведени от Киев за ограничението на разпространяването на болестта от ковид. По думите на Гончаренко дейностите са били закъснели и не давали стремежи резултат.

В отговор от групата на "Слуга на народа " са почнали да викат. Гончаренко от своя страна също е повишил звук и отвърнал: Няма да ме надвикате!

Малко по-късно парламентарист от партията на Зеленски, чието име не е било обявено, е отишъл до Гончаренко и се опитал да му постави защитна маска, с цел да му запуши устата. В отговор разпалилият се народен представител е извикал: Дайте тази маска на президента!

Както към този момент писахме, по отношение на разпространяването на болестта управляващите в Украйна от през вчерашния ден са въвели строги ограничения за ограничение на публикуваното на ковид (затворени магазини и заведения за хранене, прекратени транспортни връзки и други).

В Украйна затварят магазини и заведения за хранене поради ковид

Към този миг Киев е оповестил за най-малко 14 инфектирани и минимум два смъртни случая.

В оповестеното видео от случката във Върховната рада се е виждало по какъв начин доста депутати са били без защитни маски.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР