До края на юни потребителите взимат страхотни модели с план

...
До края на юни потребителите взимат страхотни модели с план
Коментари Харесай

Yettel предлага още изкушаващи смартфони за 0 лв. през първите 3 месеца на лизинга

До края на юни потребителите взимат страхотни модели с проект Total Unlimited и стартират да заплащат едвам след края на лятото

Светлин Желев преди 11 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:34 | 19.06.2023

Всички, които са употребили търсачката на Гугъл за интервала 2006-2014 година, могат да получат парична отплата

IT НовиниЕмил Василев - 19:08 | 19.06.2023

Еврокомисарят Тиери Бретон желае всички страни членки да забранят на Huawei и ZTE да доставят 5G съоръжение в Европейски Съюз

ТелефониЕмил Василев - 11:18 | 19.06.2023

MIUI 15: Предварителен лист на устройствата, които се чака да получат актуализацията

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Още по-голямо многообразие от модели смарт телефони на водещи марки са заредени в страхотната оферта на Yettel, която идва, с цел да постави на пауза грижите и да даде формален старт на лятото. До края на юни акцията предлага над 100 модела устройства, които могат да  бъдат взети на лизинг за 0 лева през първите 3 месеца с проект Total Unlimited и контракт за 2 години. Така потребителите, които желаят да влязат в най-активния сезон от годината с настоящ уред, могат да стартират да го изплащат чак в края на лятото. А за обезпечено по-дълъг живот на обичаното устройство, всички модели, закупени от Yettel, идват не с 2, а с 3 години безвъзмездна гаранция. Клиентите имат опцията да комбинират определения смарт телефон и с по-достъпен проект Total и контракт за 2 години, с който няма да заплащат нищо през първите два месеца от контракта за лизинг.

Богатият лист с лизингови предложения може да бъде открит на уеб страницата на мобилния оператор и в цялата комерсиална мрежа, а клиентите избират всред някои от най-популярните смарт телефони на SAMSUNG, Apple, HUAWEI, Xiaomi, Motorola, и TCL.

iPhone 14 Pro 128GB е измежду хитовите оферти за три месеца безвъзмезден лизинг. Смартфонът от най-високия клас на Apple сега идва с 6,1 “ екран и се отличава с плоските си ръбове, корпус от неръждаема стомана, текстуриран тил от матово стъкло и водоустойчивост IP68.  Дисплеят е предпазен от Ceramic Shield и като флагман, моделът работи с по-бързия чип A16. iPhone 14 Pro разполага с нов Super Retina XDR екран с усъвършенствана ProMotion технология, която дава опция за Always-On екран –  за първи път при iPhone. Той е вероятен с помощта на новата периодичност на освежаване от 1Hz до 120Hz дружно с усъвършенствани енергоефективни технологии. Когато Always-On екранът е деен, времето, уиджетите и дейностите в действително време остават налични с един взор, а тапетът е затъмнен. При покупка на лизинг с проект Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 101,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

Сгъваемият SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G 128GB идва с мощния процесор Snapdragon 8+ Gen 1 и хипербърза 5G връзка от Yettel. С по-тънка панта, по-малко тегло и по-тесни рамки, необятният екран разрешава елементарно взаимоотношение с устройството единствено с една ръка. Неговият стилен дизайн вид „ мида “ и сгъваем екран оферират неповторимо преживяване, като снимане на видео или групови селфита от друг ъгъл без ръце, единствено с отчасти прегъване на Z Flip4 в мечтаната позиция, която задейства FlexCam. Galaxy Z Flip4 идва и с по-мощна 3,700mAh батерия и нова функционалност за 25W бързо зареждане.   При покупка на лизинг с проект Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 68,59 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

XIAOMI 13 Lite 5G 256GB е основан за младите консуматори, които са запалени по снимането на неповторими селфита, истории и подиуми. Оборудван с двойни предни камери и многофункционални софтуерни функционалности, това устройство е особено проектирано да отговори на техните потребности. Докато 32-мегапикселова предна камера снима кристално чисти изображения, 8-мегапикселова предна камера оказва помощ за даването на спомагателен подробност при дълбочината за естествено изглеждащо боке в автопортретите. Xiaomi 13 Lite е оборудван с мощна мобилна платформа Snapdragon 7 Gen 1, прелестен 120Hz AMOLED екран, дружно с 67W благоприятни условия за бързо зареждане. Всичко това идва в 7,23 милиметра тъничък и 171 грама лек корпус с 4500 mAh батерия, предлагаща несравнимо чувство в ръката, като в същото време поддържа дълготрайна мощ през целия ден. При покупка на лизинг с проект Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 35,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB разполага със система за снимане на флагман равнище и съществена 108МР камера, която е способна да улови даже най-малките елементи с кристална изясненост. Моделът има 6.67-инчов AMOLED екран с 120Hz ултрависока периодичност на освежаване, която пресъздава всяко наличие извънредно гладко. С комбинацията от Dolby Atmos и Dolby Vision с него потребителите получават невиждано аудио и образно преживяване с висок динамичен обсег и ултраширока цветова гама. Смартфонът е екипиран с чипсет Snapdragon 732G и LiquidCool технология за изстудяване, която предлага чудесно съответствие сред продуктивност и надзор на температурата. Моделът идва с извънредно огромна батерия от 5000 mAh с турбо зареждане от 67 W. При покупка на лизинг с проект Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 23,59 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

Сред палитрата промоционални смарт телефони може да бъдат открити богато многообразие от модели, които включват както флагмани, по този начин и голям брой налични оферти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР