До края на юни изследването на хормона TSH също е

...
До края на юни изследването на хормона TSH също е
Коментари Харесай

Комплексно изследване с 38 показателя, полови хормони и скрининг за рак на маточната шийка


До края на юни проучването на хормона TSH също е на преференциална цена

Новите профилактичникампании на здравна лаборатория „ ЛИНА ” за месеците май и юни 2018 година включват: сложно проучване на кръв и урина с 38 показателя; сексуален хормон по избор; тиреостимулиращ  хормон (TSH) зафункцията на щитовидна жлеза и проучване на цитонамазка (PAP тест).

Профилактичните акции се организират в областите Варна, Бургас и Ямбол и се правят в независимите филиали на „ ЛИНА ”. За тях не е належащо авансово записване или ваучър от доктор.

Повече за профилактичните акции?

Комплексното проучване на кръв и урина с 38 индикатора включва: цялостна кръвна картина (16 показателя), глюкоза, урея, креатинин, пикочна киселина, холестерол, триглицериди, общ белтък, албумин, чернодробни ензими: АсАТ, АлАТ, ГГТ; урина - общохимично проучване и седимент (11 показателя). До края на месецюни то ще се прави на преференциална цена от 14 лева вместо 31.50 лева Комплексното проучване на кръв и урина е уместно за хора от разнообразни възрасти.

 



 

През май и юни всеки от половите хормони LH, FSH, Estradiol, Progesteron, Prolactin и Testosteron ще е на цена от 7 лева вместо 14 лева Пациентите могат да изберат един или да комбинират няколко. Препоръчително е при регистрация в лабораторията дамите да показват етапа на последната постоянна менструация.

Лаборатория „ ЛИНА ” продължава да прави скрининга на щитовидна жлеза по-достъпен. В последните години от ден на ден хора страдат от болести, свързани с нея, като периодическото проучване на избрани хормони е значимо за следене на резултата от лекуването. Един от главните ориентири за това дали функционалността на щитовидната жлеза е нараснала, намалена или естествена е тиреостимулиращ ият хормон (TSH) . Затова по време на акцията той е на цена от 6лв. вместо 12лв.

Специално за дамите лаборатория „ ЛИНА ” обръща взор и към предварителната защита на рака на маточната шийка и по-точно към проучването на проби от цервикална намазка (PAP тест). Така до края на юни проучването на цитонамазка ще става на цена от 8лв. вместо 15лв. Необходимо е пациентките да посетят гинеколог за взимане на проба, след което да я донесат в лабораторията.

Профилактичните акции важат за областите Варна, Бургас и Ямбол. Таксата операция е 2 лева Резултатите от проучванията могат да бъдат тествани онлайн на уеб страницата www.lina-bg.com.

 

 

обява

 

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР