До края на юли всички клиенти на Yettel, които предадат

...
До края на юли всички клиенти на Yettel, които предадат
Коментари Харесай

Yettel дава 25% отстъпка за 5G смартфон и спортна гривна през юли

До края на юли всички клиенти на Yettel, които предадат своето остаряло устройство за преработване, в подмяна имат опция да закупят с 25% отстъпка неустоимия смарт телефон или страхотната фитнес гривна, с проект Тотал Макс за 24 месеца.

Офертата е годна и онлайн, като отстъпката ще се получава с прибавяне на промокод RECYCLE25 при поръчки в брой, а остарялото устройство се предава при доставката на новото, непосредствено на куриера.

Предложението е в границите на огромната, с която операторът цели да способства за понижаване на електронните боклуци и опазването на околната среда. Събраните мобилни устройства, таблети и смартаксесоари ще бъдат предадени за преработване, тъй че да допринесат за икономисване на скъпи запаси при производството на нова електроника и за понижаване на екологичния отпечатък.

Атрактивният 5G смарт телефон е с потенциал на батерията 5000 mAh и поддържа 33W бързо зареждане, с цел да е постоянно на линия. Операционната му система е Android 11. Сред екстрите му са датчици за пръстови отпечатъци и за лицево различаване, както и стандарт IP53 за прахо- и водоустойчивост.

С услугата „ Рециклирай и спести “ през целия юли всички частни клиенти - сегашни и нови такива, могат да закупят с 25% отстъпка още редица впечатляващи модели смарт телефони, измежду които SAMSUNG Galaxy A13,, XIAOMI Redmi Note 11 Pro 5G 128GB и други, при подписване на двугодишен контракт за някой от абонаментните проекти Тотал Макс.

Освен отстъпка за нов смарт телефон или аксесоар, всички клиенти, които предадат своето устройство за преработване през настоящия месец, имат спомагателен късмет за облага, като автоматизирано биват включени в месечна лотария за смарт-часовник XIAOMI Redmi Watch 2 Lite Black.

е част от екологичната тактика на телекома, фокусирана върху реализирането на на практика решения по проблеми, свързани с запазване на околната среда и предложение на устойчиви артикули и услуги. Yettel има непрекъснат ангажимент към околната среда, като единствено за 2021 година, дружно със своите клиенти, компанията е икономисала излъчвания, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смарт телефон.

Повече за акцията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР