До края на януари Yettel предлага страхотно смарт трио от

...
До края на януари Yettel предлага страхотно смарт трио от
Коментари Харесай

Yettel дава 200 лева отстъпка за комплект 3 в 1 смартфон, часовник за спалня и безжично зарядно

До края на януари Yettel предлага ужасно смарт трио от смарт телефон, часовник за спалня и безжично зарядно на промоционална цена извънредно на уеб страницата си. Почитателите на смарт устройствата имат още малко време да се екипират уместно за новата година с един от най-новите смарт телефони на MOTOROLA – Edge 30 Neo 5G в комплект със Smart Clock 2 на Lenovo и поставка за безжично зареждане с 200 лева отстъпка от постоянната им цена. До края на месеца всички сегашни и нови клиенти на телекома могат да намерят ненадейно положителната 3 в 1 композиция онлайн при покупка в брой или на лизинг с абонаментен проект по желание и контракт за 24 месеца. Сега смарт комплектът е на цена от 239,99 лева вместо 439,99 лева в брой с проект Тотал Макс 59.99 и контракт за 2 години.

MOTOROLA Edge 30 Neo е първото устройство, което се предлага в специфични цветове, определени благодарение на Pantone, международния водач в региона на цветосъздаването. Независимо дали притежателят му ще се спре на Very Peri, Black Onyx или сребристото Ice Palace, всеки дизайн включва алтернатива за персонализиране на телефона посредством консолидиране на цвят в потребителския интерфейс. Смартфонът се задвижва от Snapdragon 695 5G, който поддържа високоскоростна връзка с ниска инертност в мрежата на Yettel. Има стилен 6,28-инчов 120Hz4 pOLED екран, който поддържа 100% от цветовата гама на DCI-P3 с по-ярки и живи цветове, отговарящи на кинематографичните стандарти за акуратност. За още по-добро потребителско преживяването и развлечение работят и двата огромни стерео високоговорителя с Dolby Atmos функционалност. Смартфонът идва с два усъвършенствани 64MP и 13 MP датчика и с TurboPower 68W зареждане, тъй че хардуерът да е в подготвеност за всеки миг от деня. Предната 32МР камера на устройството е с технология Quad Pixel за зашеметяващи селфита.

В комплект с покупката на MOTOROLA Edge 30 Neo 5G 128GB потребителите ще получат още две устройства – функционалния смарт часовник за спалня Lenovo Smart Clock 2 и безжично зарядно. С него може да се зареждат както смарт телефони, по този начин и всички съвместими джаджи като слушалки и друга външна страна. Благодарение на вградения Гугъл Assistant в часовника всеки консуматор може да работи с него посредством ръководство с глас, да подрежда дневника със дилемите си в Calendar, да научава информация, която го интересува, посредством Гугъл, както и да ръководи съвместимите умни устройства в своя дом. Часовникът работи с процесор MediaTek MT8167S и има стилен дизайн с кристално явен 4 " сензорен екран.

Повече информация за онлайн офертата на Yettel може да бъде открита.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР