До края на януари всички членове на КЕВР с изтекъл

...
До края на януари всички членове на КЕВР с изтекъл
Коментари Харесай

Кирил Петков: До края на януари сменяме КЕВР

До края на януари всички членове на КЕВР с изминал мандат, ще бъдат заменени, заяви министър председателят Кирил Петков във връзка решенията за повишаване на природния газ с 30 %.

Решението от 1 януари сподели, че КЕВР не си прави работата. Неговата цел е да пази обществения интерес, да пази пазара и да измисли най-хубавия метод за тази отбрана. Решението не беше разисквано, то се взе на закрито съвещание и несъмнено беше изненада. Още по-голяма изненада беше, че нарастването ще е с 30%, съобщи Петков. 

Народното събрание ще има уговорката членовете на Комисията, с изминал мандат, да бъдат сменени. Сред тях ще бъде и ръководителят на КЕВР Иван Иванов, добави министър-председателят. 

" Надявам се новите членове да осъществят по-голям надзор и да се извърши инспекция какво постанова тези високи цени ", добави Петков пред Нова телевизия.

Стартираме остра акция против подправените документи, заяви  още министър председателят Кирил Петков. 

" За всеки умрял с COVID-19, който е бил имунизиран или се е водил имунизиран, ще се извърши инспекция от Министерство на вътрешните работи. Ако човек с подправен документ се разболее влезе в болница, по-късно почине- ще бъде тестван казусът. Тази мярка се надявам да спре разпространяването на подправените документи ", изясни Петков. 

Според Петков все още болничните кревати разполагат с нужния потенциал, само че това бързо може да се промени. 

" Дали ще бъдат наложени нови, по-строги ограничения зависи точно от това. Леглата няма да бъдат запълнени, в случай че ние като общество съблюдаваме противоепидемичните ограничения ", сподели още той.

Във връзка с изявленията на министъра на защитата за разполагането на спомагателни сили на НАТО на българска територия, министър председателят разяснява, че сходни решения се вземат от Министерски съвет. 

" Никой министър не разполага със личното си мнение по цялостни въпроси, касаещи българския народ. Това взема решение Министерски съвет ", добави той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР