До края на януари Лудогорец III ще води своята зимна

...
До края на януари Лудогорец III ще води своята зимна
Коментари Харесай

Лудогорец III ще се готви в Разград до края на януари

До края на януари Лудогорец III ще води своята зимна подготовка в Разград, където базата на Шампионите предлага всички нужни условия.

Старши треньорът Захари Сираков работи с група от петнайсет полеви играчи и двама вратари. Съставът е същият като през есенния полусезон, като три от момчетата упражняват с дублиращия тим на клуба. Гръбнакът е формиран от гении от набор 2005.

Тимът към този момент игра една контрола, в която победи с 5:1 в Русе втория тим на Дунав. В събота (21 януари) следва инспекция с третодивизионния Локомотив (Горна Оряховица), като „ орлите “ ще гостуват на противника.

На 1 февруари Лудогорец III отпътува за лагер в Стара Загора, където ще остане до 9 февруари. Там са уговорени три контроли – с втория тим на Берое, с Гигант  (Съединение) и със Саяна (Хасково), като и трите отбора са от третото равнище на българския футбол. След лагера момчетата на Захари Сираков ще упражняват още веднъж в Разград до старта на пролетния полусезон в Североизточна Трета лига.

Амбициите ни са да финишираме в челната тройка. Момчетата към този момент натрупаха опит в мъжкия футбол и съм уверен, че ще се оправят по-добре, в сравнение с през есента. Тогава показахме и положителни игри, само че при гостуванията се представихме под опциите си, съобщи старши треньорът Захари Сираков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР