До края на този месец остава затворен за ремонт част

...
До края на този месец остава затворен за ремонт част
Коментари Харесай

До края на ноември остава затворен за ремонт част от пътя Ямбол - ГКПП „Лесово“

До края на този месец остава затворен за ремонт част от пътя за граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Лесово “. Продължават дейностите в 5-километров сектор сред село Окоп и разклона за село Тенево, оповестява шефът на Областното пътно ръководство в Ямбол инж. Галин Костов, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му следва настоящ ремонт и в различен петкилометров сектор, след някогашната летищна писта Тенево в посока Елхово, в случай че метеорологичните условия разрешават. Пътят за граничния пункт обаче повече няма да бъде затварян напълно, а придвижването ще бъде лимитирано в едната лента, сподели Костов.

Обходният маршрут за леките коли до края на ноември остава през селата Калчево, Саранско и Симеоново. Тежкотоварният трафик се пренасочва през селата Калчево, Каменец, Стефан Караджово, град Болярово и град Елхово.

Участъкът от пътя беше затворен за ремонт на 17 октомври. Забраната за придвижване обаче се нарушаваше от десетки водачи. Регистрирани бяха и тежки пътни произшествия, като в една от катастрофите загина 50-годишна жена. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР