До края на тази седмица Yettel предлага на всички свои

...
До края на тази седмица Yettel предлага на всички свои
Коментари Харесай

Yettel предлага 10% отстъпка за часовници и аксесоари Huawei в своя онлайн магазин -

До края на тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и сегашни клиенти опция за покупка с 10% отстъпка на Huawei часовници и аксесоари, при покупка от онлайн магазина на оператора.

Специалната промоционална цена е налична след въвеждането на промокод HUAWEI при поръчка. С него всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

В своя онлайн магазин Yettel има богато портфолио от мъжки, дамски и спортни умни часовници и редица други аксесоари на китайския производител. С 10% отстъпка от крайната цена се предлага настоящият модел за хората, обичащи бягането - Huawei WATCH GT Runner. Той е първият часовник на компанията, насочен към професионално тичане, както и към всички, които желаят да вложат повече и по-сериозни старания в една от най-естествените и известни спортни интензивности. Освен мощния хардуер и точните датчици, измежду отличителните черти на продукта са следенето на капацитета за тичане - Running Ability Index (RAI), и подготвителният проект Periodical Science Training Programme. Huawei WATCH GT Runner е освен образован помощник, а и скъп персонален треньор. На база на данните от средата и здравните данни на трениращия той е в положение да изготви научнообоснован ефикасен подготвителен проект.

Сред останали забавни оферти в онлайн магазина на Yettel можем да откроим разновидностите на Huawei WATCH GT 3 – извънредно елегантни и мощни устройства, които също могат да бъдат закупени на по-ниска цена до края на актуалната седмица. На отстъпка се радват и доста от другите сходни устройства на Huawei, включително Watch 3, Watch 3 Pro, както и Watch GT 2 и GT 2 Pro.

С 10% отстъпка могат да бъдат закупени и комплект слушалки като Huawei FreeBuds Pro, HUAWEI FreeBuds 4i и умните аудио очила Huawei X Gentle Monster Eyewear II. Освен това към аудио продуктите има още аудио колонки Sound Joy и Sound X, а измежду понижените артикули е даже умният кантар Scale 3, който работи чудесно в композиция с всички фитнес функционалности на часовниците и фитнес гривните на марката.

Всички часовници и аксесоари се оферират с Тотал Макс, които обезпечават оптимално цифрово преживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет следващи оценки за качество Best in Test от самостоятелната организация umlaut. Те оферират безкрайно количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона Европейски Съюз, както и достъп до голям брой спомагателни услуги.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР