До края на тази седмица все още има възможност за

...
До края на тази седмица все още има възможност за
Коментари Харесай

Финални дни за кандидатстване в Web Report 2022

До края на тази седмица към момента има опция за кандидатстване в състезанието за чиста публицистика Web Report, припомнят уредниците от Dir.bg. „ Знаем от опит, че философията на крайния срок е споделяна от огромна част от публицистите, а последният миг постоянно е най-хубавият миг за завършването на всяка журналистическа работа. Затова сме сигурни, че ще приветстваме още десетки авторски материали до крайния период за кандидатстване в състезанието за чиста публицистика Web Report 2022. Ще чакаме предложенията Ви до 13 май в това число “, показват още те.

Петото издание на състезанието на Dir.bg  се обрисува да бъде още по-оспорвано журналистическо съревнование от предходните с близо 200 материала, кандидатствали до този миг.

Платформата интензивно приема поръчки и в идващите 3 дни и предвиждаме, че конкуренцията ще бъде още по-голяма, споделят още уредниците.  Победителите ще бъдат оповестени на публична гала.

Категориите : Кандидатите ще се състезават в категориите Общество, Истински истории, Икономика, Технологии и нововъведения, Култура и изкуство, Спорт. По традиция, а и в унисон с динамичните събития, най-предпочитана от кандидатстващите публицисти към този момент е Общество, само че не липсват мощни оферти и във всяка друга област.

Наградата за всяко първо място в категория е парична награди от 1000 лева

Специални награди в същия размер се присъждат и за Фоторепортаж, Видеорепортаж, Подкаст и Млад създател.

Критериите в резюме са качествена публицистика. Точен мерник за публичните проблеми, персонален почерк на създателя, обективност, обстоятелства, меродавност, са част по-широкото им пояснение. 

Журито: За поредна година състезанието получи поддръжката на водещи медии в България. Web Report 2022 резервира традицията си да сплотява добре познати експерти от конкурентни медии в журито си, осигурявайки  по този метод най-компетентната и транспарантна оценка на материалите.

Сред членовете на журито са: Евгения Атанасова, публицист и продуцент, Българска национална телевизия, Анна Заркова, публицист и публицист, Съюз на българските журналисти, Ива Дойчинова, шеф на Радио „ София “, БНР, Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “, bTV, Методи Владимиров, водещ и продуцент, NOVA,  Владимир Жеглов, създател на Dir.bg и почетен ръководител на журито, Ваня Николова, публицист, сценарист, Владимир Йончев, основен редактор на, OFFNews.bg, Галина Александрова, основен редактор на 3e-news.net), Найден Тодоров, ръководител на Българската асоциация на спортните публицисти, Евгени Димитров, създател на организация „ Булфото “), Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “, А1. Тази година към тях се причислява и генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев и основният редактор на „ Мениджър Нюз “ Ирина Велева.

Списание Мениджър е медиен сътрудник на самодейността.

Участвайте в Web Report 2022!
Конкурсът е отворен за присъединяване до 13 май 2022 година в това число.Заявките и материалите се одобряват единствено в електронен формат на имейл адрес Одобрените за присъединяване журналистически материали ще бъдат оповестени в специфичната категория „ Участници “ в уеб страницата на Dir.bg , където може да бъде открита и цялостната информация за състезанието, условията към материалите и какво още е належащо, с цел да кандидатствате.
 Подробности можете да намерите и във
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР