До края на тази седмица ще има ново правителство, прогнозира

...
До края на тази седмица ще има ново правителство, прогнозира
Коментари Харесай

Владислав Панев: Подписването на отделни споразумения с ПП е реверанс към ДСБ

До края на тази седмица ще има ново държавно управление, предвижда по БНР, съпредседател в оставка на Зелено придвижване, част от Демократична България. Има съвсем цялостен консенсус в партията, че ще приемем съглашението. До края на деня ще е ясно дали ще бъде министър на екологията и вицепремиер като кандидатура на.

Заради опасенията от „ феодализация и парцелизация “ е изцяло разумно да има представител на друга групировка от съдружното болшинство за всяко министерство, който да не се бърка в ежедневната работа, само че да има взор и да е сигурен, че целта за нулева корупция се съблюдава, разясни Панев.

Според него, в отговор на въпрос дали е притеснително, че Демократична България се спогажда с Българска социалистическа партия, настрана подписваните съглашения на Политическа партия с всеки от съдружните сътрудници са тип поклон към ДСБ.
Правителство ще има до края на седмицата – оптимизъм в Народното събрание, само че не групов
В очакване сме на финалния вид на нашето съглашение, с цел да може да мине през партийните органи за утвърждение. Надявам се през днешния ден до о...

Електронното ръководство ще повлияе върху броя на чиновниците в администрацията, само че то не е единственият фактор, счита Владислав Панев.

„ Тя просто е раздута, без значение дали има цифровизация или не. Винаги е имало митинги против непопулярните ограничения. Населението понижава с рекордни за света темпове, а администрацията се усилва. “

С бюджет 2022 година оптималният застрахователен приход остава 3 хиляди лв., уточни Владислав Панев.

„ Няма да бъде променян от януари или от февруари “, посочи той, като добави, че не може да остане в настоящия си тип поради инфлацията и следва разбор по тази тематика.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР