До края на седмицата тимът на Марица (Пловдив) ще тренира

...
До края на седмицата тимът на Марица (Пловдив) ще тренира
Коментари Харесай

Марица обяви контролите си за тази зима

До края на седмицата отборът на Марица (Пловдив) ще тренира двуразово – от 9 и от 15 часа, на терена в село Войсил. В събота (15.01.2022) Марица ще изиграе и първата си контролна среща. Съперник в нея ще бъде тимът на Атлетик (Куклен).

Втората контрола за „ жълто-сините “ ще бъде против Локомотив (Пловдив) на 22-ри. Два дни по-късно, на 24-и, тимът отпътува на зимен лагер в турския курорт Анталия. Там възпитаниците на треньора Николай Димитров ще изиграят четири контролни срещи.

Първата от тях ще бъде на 27 януари против Каспий (Актау), който се състезава в казахстанската Премиер лига. Останалите три контроли към момента се прецизират. Лагерът ще продължи до 5-ти февруари, когато „ жълто-сините “ ще се завърнат в Пловдив. Последната инспекция за Марица ще бъде против Ботев на 12-и февруари. Тя ще се изиграе на комплекса в квартал „ Коматево “.

Шампионатът във Втора лига се възобновява на 19-ти февруари. В първия си формален мач за годината Марица гостува на Струмска популярност (Радомир).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР