До края на седмицата ще станат ясни мерките за битовите

...
До края на седмицата ще станат ясни мерките за битовите
Коментари Харесай

Каримански: Битовите потребители на газ ще бъдат справедливо компенсирани

До края на седмицата ще станат ясни ограниченията за битовите клиенти, наранени от енергийната рецесия с нарастването на цените. Ще намерим метод, по който всеки един да бъде заслужено обезщетен.

Това съобщи ръководителят на Комисията по бюджет и член на Комисията по електронно ръководство и осведомителни технологии Любомир Каримански след среща в Троян с кмета на общината Донка Михайлова и депутати от Ловешка област.
Деница Сачева в спор по ФБ с Любомир Каримански
Социалният министър от последното държавно управление на Бойко Борисов Деница Сачева влезе в неприсъствен спор с депутата от " ИТН " и прочие..
Прочети повече
" Проблемите с енергетиката са в ход на решение ", увери Каримански.

По думите му тази седмица ще излязат съответните ограничения за битовите консуматори, както и критериите за бизнеса.

" Коментира се таванът от 30% обезщетения да бъде качен на 35-40%, тъй като има подобен запас. Пари има в страната, значимо е методът, по който ги изразходваме и да знаем, че когато има подобен вид нарастване на електричеството и газа, доста постоянно за бизнеса би трябвало да бъде споделен рискът. Няма по какъв начин страната да го понесе целия ", добави националният представител.

Според него покачването на цените и инфлацията в по-голямата си част е привнесен проблем в България от другите страни в Европа, той не се е генерирал вътре в страната.
Каримански: Скок на цените на тока и парното за бита няма да има
Рязък скок на цените на тока и парното за бита след рухването на мораториума няма да има. Това съобщи ръководителят на Комисията по бюдже...
Прочети повече
 

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР