До края на седмицата пострадалите от пороите в Бургас и

...
До края на седмицата пострадалите от пороите в Бургас и
Коментари Харесай

Пострадалите от пороите в бургаско получават еднократна помощ до края на седмицата

До края на седмицата потърпевшите от пороите в Бургас и Камено получават еднократна парична помощ . В размер до 325 лева . еднократна помощ ще получат всички нуждаещи се от селата Равнец, Братово и квартал Горно Езерово в община Бургас и селата Полски извор, Ливада, Черни връх, Тръстиково и Трояново в община Камено. В тези обитаеми места продължава осъществяването на обществени анкети и обработването на заявките.

Помощта се отпуска на лица и фамилии по сегашен адрес, на който се прави и обществената анкета. Право на помощ имат притежателите на законно издигнати и единствени жилища или хора, които имат учредено вещно право на прилагане на тези жилища . За едно и също жилище не може да бъде отпускана повече от една възстановителна помощ.

 Три жертви и бедствено състояние след дъждовете в Бургаско Обновена
Три жертви и бедствено състояние след дъждовете в Бургаско

Река Велека прелива в село Кости, в Царево е наводнен площадът

Еднократната финансова помощ в размер до 325 лева ще бъде отпусната в незабавен порядък - до края на тази седмица - 3 ноември , на всички потърпевши, за които има нужда от покриване на случайно зародили потребности и вреди.

Социалните служащи от дирекциите " Социално подкрепяне " в Айтос и Бургас работиха изключително през почивните дни и обработиха първите 86 от общо 112 признати до момента заявки за подкрепяне с еднократна помощ на потърпевшите от наводненията в Бургаска област.

 Най-малко 4 млн. лева вреди от бедстието чака Нанков
Най-малко 4 млн. лева вреди от бедстието чака Нанков

Пречиствателната станция в квартал " Горно Езерово " е напълно под вода
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР