До края на първенството остават три кръга и Левски ще

...
До края на първенството остават три кръга и Левски ще
Коментари Харесай

„Вабанк“: Мач за титлата или мач без значение ще бъде Левски – ЦСКА-София и ще взриви ли Везенков NBA през следващия сезон

До края на шампионата остават три кръга и Левски ще има основна роля в борбата за златните медали, тъй като първо гостува на Лудогорец, а единствено четири дни по-късно е хазаин на ЦСКА-София. Дали дербито сред „ сини “ и „ червени “ ще бъде решаващо за купата – това се пробват да разгадаят Мартин и Милен през днешния ден.

Феноменалното показване на Александър Везенков този сезон също няма да бъде подминато. Той се изкачи на върха в Европа и идната крачка е NBA. Въпросът е дали Везенков ще хване полета за Америка в идващите месеци или ще остане в родината на сиртакито най-малко още година.

Вижте и кой ще грабне успеха в днешната партия футболен морски шах, а по традиция ще приключим с прогнози за най-заплетените мачове този уикенд.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР